Op vrijdag 28 oktober 2022 start de najaarseditie van Expeditie Duurzaam met de Hoornse Schooldag van de duurzaamheid als kick-off. Aan deze editie doen vijf basisscholen mee, waarvan één zelfs al voor de vijfde keer!

Wij hebben een heel mooi programma samengesteld, waarin de Junior Global Goals de rode draad vormen. Deze Global Goals in kindertaal zijn ontwikkeld om kinderen ook de gelegenheid te geven te begrijpen waar de werelddoelen van de Verenigde Naties over gaan.

Natuurlijk maken we voor deze nieuwe editie van Expeditie Duurzaam een openingsfilm. In de hoofdrollen dit keer wethouder duurzaamheid Arthur Helling en onze lokale projectleider Charlotte Hömann, die werkzaam is bij MAK Blokweer.

Sdvdd-MAK-opnames met wethouder Arthur Helling01
Sdvdd-MAK-opnames met wethouder Arthur Helling02
Sdvdd-MAK-opnames met wethouder Arthur Helling03