Op 18 oktober 2019 is de kick-off gepland voor de tweede Hoornse Schooldag van de duurzaamheid. Op 1 november vindt de Schooldag zelf plaats.

Aan het programma van beide dagen wordt momenteel gewerkt. We lichten hier vast een tipje van de sluier op. Alle kinderen gaan tijdens de Schooldag van de duurzaamheid meedoen aan de wedstrijd “Gekleurde Kinderwens” (groep 5/6) en “Getekende Kinderwens” (groep 7/8). De scholieren kunnen hun duurzame wens of droom opschrijven en een jury gaat de mooiste (haalbare) wens uitkiezen. Klik hier voor de bekendmaking van de uitslag van de eerste Hoornse Gekleurde Kinderwens en hier voor de realisatie van de wens.

De jury voor 2019 bestaat uit (onder voorbehoud):

  • De winnares van 2018 Raphaella van basisschool De Rank
  • Medewerker van MAK Blokweer
  • Medewerker van de Duurzame Stad, het duurzaamheidsprogramma van gemeente Hoorn